Jouw perfecte bril

Wij garanderen je het beste draag- en kijkcomfort in 9 stappen.

Als vakopticien maken wij graag het verschil.Daarom volgen we regelmatig bijscholingen en gebruiken we de nieuwste apparatuur en technologie. Bovendien werken we met kwaliteitsglazen van Hoya. Deze toonaangevende brilglazen fabrikant heft altijd een stap voor op het vlak van innovatie en is een topspeler in kwaliteitsglazen.

Image

Onze merken

Brillen - Binoche
Brillen - David Beckham
Brillen - Carrera
Brillen - Emporio Armani
Brillen - Etnia
Brillen - Giorgio Armani
Brillen - Hugo Boss
Brillen - Hugo Boss Orange
Brillen - Kinto
Brillen - Louis
Brillen - Gigi Studios
Brillen - Missoni
Brillen - Natan
Brillen - Ray Ban
Brillen - Silhouette
Brillen - Tomford
Brillen - Tommy Hilfiger
Brillen - JFREY
Brillen - Max Mara
Brillen - William Morris
Brillen - Xavier Garcia
Brillen - Ba&sh
Brillen - Dutz
Brillen - BBig

Stap 1: spring eens binnen!

Via onze website hebt u ons alvast een beetje leren kennen, maar onze deur staat altijd open voor jou. Onze openingsuren kan je op de contactpagina van deze website terugvinden. We hopen je binnenkort in onze optiekzaak te mogen verwelkomen.

Brillen - Stap 1


Brillen - Stap 2

Stap 2: door te meten, kom je het te weten.

Heb je een voorschirft van je oogarts of wil je bij ons een opmeting laten doen? In beide gevallen helpen we je met de glimlach verder.


Stap 3: hoe is het met jouw ogen gesteld?

Zodra we jouw voorschrift kennen, lichten we graag toe waarom jouw ogen een correctie nodig hebben en met welk type glazen we dit kunnen verhelpen: unifocale, bifocale of multifocale glazen. Meer hierover vind je op de website vanseemagazine.

Brillen - Stap 3


Brillen - Stap 4

Stap 4: jouw montuur, een reflectie van jezelf.

Als vakopticien kennen we onze monturencollectie door en door. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we in een oogwenk welk type montuur bij jouw kledingstijl en gezichtsvorm past. Wist je trouwens dat de glasdikte onder meer afhangt van je lenssterkte? Lang niet elke dikte past in elk montuur. Gelukkig werken we met verschillende glasmaterialen, waardoor we je glas, afhankelijk van de correctie, dunner kunnen maken. De dikte heeft ook een impact op het gewicht van je bril en dus draagcomfort. Daarom bekijken we samen met jou het effect van verschillende montuurvormen en materialen. Welk montuur zit het best? Deze en andere vragen beantwoorden we tijdens ons adviesgesprek “op maat”. Zo maken wij het verschil.


Stap 5: millimeterwerk.

Proficiat! Je hebt het perfecte montuur gekozen. Toch staat een montuur anders op elk gezicht. Je neus, gezichtsvorm en de plaats waar jouw pupil door het glas kijkt, spelen allemaal een rol. Jouw kwaliteitsglazen worden tot op de millimeter nauwkeurig geslepen. Bij het slijpen houden we immers rekening met de plaats waar jouw pupil door het glas kijkt als je het montuur draagt.

Brillen - Stap 5


Brillen - Stap 6

Stap 6: het juiste glas.

Nu we tot op de millimeter nauwkeurig weten hoe het gekozen montuur op je gezicht staat, kunnen we het gewenste glastype bepalen. De graad van maatwerk, de achterliggende technologie en het gewenste kijkcomfort bepalen het te selecteren type. Hoe breder de kijkzone bijvoorbeeld, hoe minder je met je hoofd hoeft te draaien om iets scherp te zien. Wij adviseren je met plezier over de verschillende mogelijkheden en bieden voor elk wat wils!


Stap 7: duurzaam kijkcomfort.

Vervolgens kun je de coating kiezen. Ga daar niet te licht over, want net zoals het glastype bepaalt de coating mee jouw kijkcomfort. Uiteraard kan je ook hier kiezen uit verschillende mogelijkheden. Samen met jou gaan we op zoek naar een kwaliteitsoplossing.

Brillen - Stap 7


Brillen - Stap 8

Stap 8: zo worden jouw glazen gemaakt.

Dacht je ooit al na over het proces dat schuilgaat achter de productie van jouw persoonlijke brillenglazen? Er komt ontzetten veel bij kijken! Het volledige proces kun je hier zien.


Stap 9: brillen op maat, met garantie.

Zodra je persoonlijke glazen klaar zijn ,monteren wij ze in je montuur en kun je de bril bij ons afhalen. Tijdens dit bezoek stellen we de pasvorm van je montuur bij. Zo zijn we zeker dat je 100% tevreden bent en met een perfect zicht naar buiten stapt.

Brillen - Stap 9

top