Brilglazen

Hoya is de referentie voor kwalitatieve brilglazen.

Op het gebied van glazen is er de laatste jaren veel veranderd. Zowel in glas, als in kunststof kunnen we door de nieuwste technologieën de brilglazen veel lichter en dunner maken dan voorheen. Een bril moet niet alleen mooi zijn, het draagcomfort is eveneens van groot belang. Ook verkrijgbaar zijn Zeiss, Varilux en BBGR.

Brilglazen - Hoya

Verschillende soorten en uitvoeringen:

Enkelvoudige glazen: specifiek ontwikkeld voor zicht veraf of dichtbij.

PC Glazen: dit zijn multi-focale glazen die speciaal gemaakt zijn voor pc-gebruikers. Deze glazen hebben een breder kijkvlak en een scherpte tot op maximaal 4 meter. Let wel: deze glazen mag je niet gebruiken in het verkeer!

Multifocale glazen: dit zijn glazen zowel voor ver als voor dichtbij, zonder zichtbare scheidingslijn maar met een geleidelijke overgang zodat u scherp ziet op alle afstanden. We leveren u de nieuwste generatie multifocale glazen aangepast aan uw ogen en brilmontuur. Dit resulteert in:

Al deze glazen kunnen we leveren in volgende uitvoeringen:

Wij bieden vakmanschap. Dat ziet u.

Brilglazen - visuReal

Voor een echt comfortabele bril met optimaal gezichtsvermogen, zijn precieze metingen uiterst belangrijk. Wij maken gebruik van de laatste technologie om nieuwe glazen tot op een tiende van een millimeter nauwkeurig te meten. Dat doen we met visuReal, een videocentreersysteem dat gebruik maakt van de meest recente softwaretechnologie. Het registreert en berekend de unieke gegevens van uw ogen. Zo kunnen wij uw nieuwe glazen precies op maat van uw bril, uw ogen en uw wensen laten maken.

Een visuReal meting kost geen geld, alleen een beetje tijd.

Terwijl u ontspannen in het toestel kijt, maken wij de nodige opnames en voeren alle gegevens in over uw ogen, uw voorschrift en het montuur. visuReal berekent nauwkeurig de optimale plaatsing en staat zo garant voor zichtbaar betere resultaten. Oordeel zelf over uw nieuwe look!

Brildragers kunnen door hun oogcorrectie soms moeilijk zelf zien of een montuur bij hen past. Met de digitale camera maken wij een foto terwijl u de brillen van uw keuze past. Zo ziet u zelf met uw ‘oude’ bril of uw nieuwe bril u mooi staat.

Onderhoud van uw brilglazen

Het is uiteraard belangrijk uw glazen op de juiste manier te onderhouden met:

wat mag zeker niet?
top